Ola Karlsen og Jan-Arne Kristiansen
Ola Karlsen i Kaarbø utvikling og Jan-Arne Kristiansen hos Magnet ser frem til å samarbeide i tre spennende utviklingsår i Kaarbøkvarteret.

Vi har valgt Magnet som byråpartner

– Vi har hatt et samarbeid med Magnet i ulike sammenhenger. Vi har vært svært godt fornøyd med deres tilgjenglelighet, tempo og kvalitet i arbeidet. De var derfor et naturlig valg som byråforbindelse når Kaarbøkvarteret går inn i en ny fase som krever flere tjenester fra et reklamebyrå. Det sier Ola Karlsen i Kaarbø utvikling om den treårige byråavtalen som de har signert med Magnet.

Hva er den nye fasen?

-Vi går nå inn i en fase der vi skal selge leiligheter, få leietakere til kafeer, butikker etc. Det krever markedsmateriell, presentasjoner og skilting av området og bygg som er under oppføring. Vi har en markeds- og aktivitetsplan som krever byråbistand, sier Karlsen.

Hjerte for byutvikling

– Vi har et spesielt hjerte for byutvikling, sier kreativ verdiskaper Jan-Arne Kristiansen i Magnet.

– Å få være med på laget som skal transformere et større område i byen til en urban og pulserende bydel er noe av det mest spennende vi har vært med på. Sjelden har vi fått komme så tett på og bli så involvert i et byutviklingsprosjekt, og det utløser både energi og kreativitet. Og når vi vet at Kaarbøkvarteret skal spille en sentral rolle for byens utvikling blir det bare endra større.
Som kommunikasjonspartner får vi være med å bidra til å utvikle merkevaren på de fleste områder og vi gleder oss stort til å samspillet med så mange dyktige kompetansemiljøer, utdyper Jan-Arne.

Kaarbøkvarteret blir en smeltedigel

Kunst, kultur, boliger, flotte uterom, industri og kommersialisering møtes i pulserende omgivelser i Kaarbøkvarteret. Vi kan nevne: Støperiet kulturscene, Vallopassasjen, boliger, hotell, kafeer, butikker, kontorer, Slippentorget, kino, bibliotek, Blått opplevelsessenter med våre tre maritime næringer og Nord-Norges største tørrdokk.

Det blir en smeltedigel med opplevelser for oss som bor her, tilflyttere og besøkende.

– Vi takker så mye Kaarbø utvikling for tilliten, sier en stolt Jan-Arne Kristiansen, kreativ verdiskaper i Magnet.