Daglig Leder i R21, Thomas Thorsnes

Det ble det unge arkitektfirmaet R21 i Oslo som vant vår paralellkonkurranse for leilighetene i kvarteret.

-De to som deltok leverte begge meget gode forslag til leiligheter i de tre leilighetsbyggene opp fra hotellet og til inngangen fra nord, det sier styreleder Ola Karlsen i Kaarbø Utvikling.

-R21 under som ledes av Thomas Thorsnes har tegnet 81 leiligheter i ulike størrelser fra 43 til 126 kvadratmeter. Det blir parkering i kjelleren under byggene. Alle byggene får aktive 1. etasjer med butikker og kafeer.

Det er store, gode boder for kajakk, sykler etc. Det legges opp til et verksted og smørebod for ski. Det er lagt opp til en delingskultur med blant annet mulighet for rengjøring, vask av tøy og servering av måltider fra hotellet. Leietakerne kan også benytte hotellets treningsrom og vil få spesialpris på rom for besøkende til leilighetene.

Spennende bygate

Det blir hovedinngang til leilighetene  fra Anna Elisabeths gate som går ned til hotellet. Beboerne kan også benytte inn og utgang direkte fra kvarteret. Butikkene og kafeene vil på sin side ha hovedinngang fra kvarteret, men også inngang fra Anna Elisabeths gate. Stien langs sjøen skal gå gjennom kvarteret som binder sammen Fjordgata i nord og sør. Det nye Slippentorget vil få beplanting, benker, lekeapprater, sykkelstativer, kunstinnstallasjon. Med alle som skal bo i kvarteret, alle som skal jobbe her og alle besøkende til hotellet, kafeer, butikker og kulturopplevelser, blir dette et sted tett på byens puls, sier Karlsen.

Når blir det lansering og salgsstart?

-Lansering i løpet av sommerne og salgsstart i høst.